Nordic Days – 19 + 20 oktober 2024

tickets

ik wil deelnemen

Registreer nu voor Nordic Days 2024 en beleef de magie van Scandinavië dichtbij!

Voor ondernemers en professionals is Nordic Days dé gelegenheid om nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontdekken. Verbind met gelijkgestemde professionals, ontmoet potentiële partners en breid je netwerk uit in de bruisende Scandinavische community. Presenteer jouw merk of product aan een geïnteresseerd publiek en creëer waardevolle samenwerkingen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Ontdek Nieuwe Zakelijke Mogelijkheden - Netwerk met Industrieprofessionals

Mis deze unieke kans niet om de magie van Scandinavië te ervaren op Nordic Days. Markeer de data alvast in je agenda: 19 + 20 oktober 2024. Registreer je nu en verzeker jezelf van een onvergetelijk Scandinavisch avontuur. Beleef de betovering van Scandinavië, ontdek nieuwe trends, geniet van culinaire hoogstandjes en laat je inspireren door de authentieke sfeer. Nordic Days wacht op jou!

Mis de Betovering Niet - Registreer nu voor Nordic Days 2024!

Nordic Days biedt niet alleen een winkelervaring, maar ook een kans om te leren en te genieten. Neem deel aan boeiende workshops en lezingen, gegeven door experts op diverse gebieden. Leer over de nieuwste interieurtrends, ontdek de geheimen van de gezonde Scandinavische keuken, laat je inspireren door outdooravonturen en maak kennis met unieke reisconcepten. Laat je zintuigen prikkelen en dompel jezelf onder in de rijke Scandinavische cultuur.

Ervaren, Leren en Genieten - Workshops, Lezingen en Experiences

Nordic Days biedt een uitgebreid aanbod van standhouders die de beste Scandinavische producten presenteren. Van trendy mode en tijdloos design tot hoogwaardige culinaire lekkernijen en unieke interieurartikelen. Ontdek nieuwe trends, laat je inspireren door Scandinavisch vakmanschap en vind prachtige producten om jezelf of anderen mee te verwennen. Dit is dé plek om jouw passie voor Scandinavisch design te voeden.

Ontdek Scandinavische Excellentie - Een breed scala aan standhouders

Stap binnen in de betoverende wereld van Scandinavië op Nordic Days, de meest sprankelende Scandinavische beurs in Nederland. Gedurende twee dagen, op een unieke locatie, word je ondergedompeld in de veelzijdige cultuur en lifestyle van het hoge noorden. Maak je klaar om te genieten van een onvergetelijke ervaring vol reizen, wonen, eten, drinken, kleding en outdooractiviteiten.

Beleef de Betovering - Nordic Days brengt Scandinavië dichtbij

Scandinavische Beurs in Nederland!

Het Inspyrium

Beerseweg 45, 5431 LB Cuijk

We zijn te gast op de meest groene locatie van Nederland, het Inspyrium. Vlakbij Nijmegen vind je deze eventlocatie met industriële en groene looks en duurzaam fundament. Kijk op de website voor meer informatie over de locatie. 

Het Inspyrium

Locatie

Astrid is onze outdoor specialist in het creatieve team van Nordic Days. Als zij aan het (wild)kamperen is, is zij het meest gelukkig (of het nu vriest of het een heerlijke Zweedse zomer is) en ze heeft al aardig wat Noorse bergen en fjorden overwonnen. In haar dagelijkse leven is Astrid werkzaam in het basisonderwijs en houdt van creatieve hobby's.

astrid

Nelleke is al een heel aantal jaren verliefd op Zweden en Denemarken en alles wat maar Scandinavië ademt. Het liefst woont ze over een aantal jaren een stuk noordelijker dan waar ze nu woont en geniet zij daar van het goede en simpele leven. In haar dagelijkse leven is zij werkzaam als eventmanager en houdt van orde en structuur in de creatieve chaos.

nelleke

Esther is als succesvol ondernemer al 10 jaar ervaren op het gebied van grote evenementen en beurzen. Met haar kennis en ervaring is Nordic Days verzekerd van een goede basis om verder te groeien. Maar meer nog maakt zij iedereen enthousiast met haar creatieve concepten en vakkundige styling.

esther

Meet the team

We hebben je bericht ontvangen en zullen er zo snel mogelijk op reageren. 

Bedankt!

deelnemen

algemeen

Wil je je aanmelden voor de 2023 editie als standhouder, sponsor of partner? Neem contact met ons op via het formulier hieronder.

Wil je als eerste op de hoogte zijn als de ticketverkoop start?  Laat dan via het formulier je gegevens achter!

Of heb je een andere vraag of leuke suggestie?  Wacht niet langer en schrijf het van je af via het formulier. 

Wil je je aanmelden voor de 2023 editie als standhouder, sponsor of partner? Neem contact met ons op via het formulier hieronder.  Wil je als eerste op de hoogte zijn als de ticketverkoop start?  Laat dan via het formulier je gegevens achter!
Of heb je een andere vraag of leuke suggestie?  Wacht niet langer en schrijf het van je af via het formulier. 

Let's meet!

Contact

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Welkom

Nordic Days – 28 & 29 oktober 2023