Nordic Days 19 & 20 oktober 2024

tickets

ik wil deelnemen

Registreer nu voor Nordic Days 2024 en beleef de magie van Scandinavië dichtbij!

Voor ondernemers en professionals is Nordic Days dé gelegenheid om nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontdekken. Verbind met gelijkgestemde professionals, ontmoet potentiële partners en breid je netwerk uit in de bruisende Scandinavische community. Presenteer jouw merk of product aan een geïnteresseerd publiek en creëer waardevolle samenwerkingen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Ontdek Nieuwe Zakelijke Mogelijkheden - Netwerk met Industrieprofessionals

Mis deze unieke kans niet om de magie van Scandinavië te ervaren op Nordic Days. Markeer de data alvast in je agenda: 19 en 20 oktober 2024. Registreer je nu en verzeker jezelf van een onvergetelijk Scandinavisch avontuur. Beleef de betovering van Scandinavië, ontdek nieuwe trends, geniet van culinaire hoogstandjes en laat je inspireren door de authentieke sfeer. Nordic Days wacht op jou!

Mis de Betovering Niet - Registreer nu voor Nordic Days 2024!

Nordic Days biedt niet alleen een winkelervaring, maar ook een kans om te leren en te genieten. Neem deel aan boeiende workshops en lezingen, gegeven door experts op diverse gebieden. Leer over de nieuwste interieurtrends, ontdek de geheimen van de gezonde Scandinavische keuken, laat je inspireren door outdooravonturen en maak kennis met unieke reisconcepten. Laat je zintuigen prikkelen en dompel jezelf onder in de rijke Scandinavische cultuur.

Ervaren, Leren en Genieten - Workshops, Lezingen en Experiences

Nordic Days biedt een uitgebreid aanbod van standhouders die de beste Scandinavische producten presenteren. Van trendy mode en tijdloos design tot hoogwaardige culinaire lekkernijen en unieke interieurartikelen. Ontdek nieuwe trends, laat je inspireren door Scandinavisch vakmanschap en vind prachtige producten om jezelf of anderen mee te verwennen. Dit is dé plek om jouw passie voor Scandinavisch design te voeden.

Ontdek Scandinavische Excellentie - Een breed scala aan standhouders

Stap binnen in de betoverende wereld van Scandinavië op Nordic Days, de meest sprankelende Scandinavische beurs in Nederland. Gedurende twee dagen, op een unieke locatie, word je ondergedompeld in de veelzijdige cultuur en lifestyle van het hoge noorden. Maak je klaar om te genieten van een onvergetelijke ervaring vol reizen, wonen, eten, drinken, kleding en outdooractiviteiten.

Beleef de Betovering - Nordic Days brengt Scandinavië dichtbij

Scandinavische Beurs in Nederland!

Standhouders

Neem een kijkje op deze pagina om te kijken welke mooie merken en bedrijven er hebben deelgenomen in 2023.

Standhouderslijst

Update

Het Inspyrium

Beerseweg 45, 5431 LB Cuijk

We zijn te gast op de meest groene locatie van Nederland, het Inspyrium. Vlakbij Nijmegen vind je deze eventlocatie met industriële looks en duurzaam fundament. Kijk op de website voor meer informatie over de locatie.  

Openingstijden:
Zaterdag 19 oktober 2024 - 10:00 - 17:00 uur
Zondag 20 oktober 2024 - 10:00 - 17:00 uur


Het Inspyrium

Locatie

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Nordic Days nieuws!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Nordic Days wordt met trots ondersteund
door ANWB - samen brengen we de schoonheid
van het Noorden naar jou toe!

Nordic Days wordt met trots ondersteund door ANWB - samen brengen we de schoonheid van het Noorden naar jou toe!

Deelnemen

Standhouders

Welkom

NORDIC DAYS 19 & 20 OKTOBER 2024