Nordic Days 19 & 20 oktober 2024

meet the team

In het najaar van 2022 kwam beurs Scandinavië-XL te koop en die kans konden wij niet laten gaan. Als vrienden en collega’s kennen wij elkaar al bijna 10 jaar en werken we allemaal met liefde aan deze beurs. Zowel Esther als Nelleke hebben geruime ervaring in de evenementenwereld en Astrid is een onmisbare aanvulling met haar outdoor ervaring. Gecombineerd met onze liefde en interesse voor Scandinavië, geloven wij dat we met elkaar een beleving van Scandinavië dichtbij kunnen neerzetten. Voor zowel de ‘Scandinaviëgangers’ van het eerste uur tot aan de nog nieuw te enthousiasmeren bezoeker is er veel te zien, te beleven en te ontdekken.

Over ons

The team

Astrid is onze outdoor specialist in het creatieve team van Nordic Days. Als zij aan het (wild)kamperen is, is zij het meest gelukkig (of het nu vriest of het een heerlijke Zweedse zomer is) en ze heeft al aardig wat Noorse bergen en fjorden overwonnen. In haar dagelijkse leven is Astrid werkzaam in het basisonderwijs en heeft veel creatieve hobby's.

astrid

Nelleke is al een heel aantal jaren verliefd op Zweden en Denemarken en alles wat maar Scandinavië ademt. Het liefst zou ze er wonen vanwege de rust, ruimte en de fijne mentaliteit van de bewoners daar. Helaas zit het er nu even niet in, maar dromen kan altijd en reizen kan voorlopig gelukkig ook! In het dagelijkse leven is zij werkzaam als event manager en trainer en schept zij graag orde en structuur in de creatieve chaos van Nordic Days!

nelleke

Esther is als succesvol ondernemer al 10 jaar ervaren op het gebied van grote evenementen en beurzen. Met haar kennis en ervaring is
Nordic Days verzekerd van een goede basis om verder te groeien. Maar meer nog maakt zij iedereen enthousiast met haar creatieve concepten en vakkundige styling.

esther

Meet the team

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Nordic Days nieuws!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Nordic Days wordt met trots ondersteund
door ANWB - samen brengen we de schoonheid
van het Noorden naar jou toe!

Nordic Days wordt met trots ondersteund door ANWB - samen brengen we de schoonheid van het Noorden naar jou toe!

Deelnemen

Standhouders

Welkom

NORDIC DAYS 19 & 20 OKTOBER 2024