Nordic Days – 19 + 20 oktober 2024

Veelgestelde vragen

Beurs informatie & Tickets

Wanneer is Nordic Days?

Nordic Days vindt in 2024 plaats op zaterdag 19 en zondag 20 oktober.De openingstijden op beide dagen zijn van 10.00 - 17.00u.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen?

Wat leuk! Meld je hier aan met je e-mailadres.

Hoeveel kost een ticket?

Een ticket voor volwassenen (vanaf 18 jaar) kost €14,50 p.p. en een ticket voor kinderen tussen de 10 en 17 jaar kost €7,50 p.p. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang.

Let op: dit geldt voor de eerste editie in 2023. 

Waar kan ik de tickets kopen?

Dit kan via onze website. Koop je ticket hier.

Kan ik een ticket aan de deur kopen?

Ja, dat kan zeker. Een ticket aan de deur kost voor volwassenen (vanaf 18 jaar) €15,50 p.p. en een ticket voor kinderen tussen de 10 en 17 jaar kost €8,50 p.p. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang.

Wat zijn de openingstijden?

Nordic Days is op zaterdag 28 en zondag 29 oktober van 10.00u tot 17.00u geopend. Binnenkort volgt hier meer informatie over de tweede editie op 19 + 20 oktober 2024.

Krijg ik mijn geld terug als de beurs onverhoopt toch niet doorgaat?

Restitutie van geld is alleen mogelijk in het geval van bijzondere omstandigheden waarbij de beurs niet kan plaatsvinden en de organisatie zelf besluit tot annulering. Helaas kunnen we geen geld teruggeven in geval van overmacht veroorzaakt door overheidsbesluiten of nationale rampen.

Toegankelijkheid

Is het evenement rolstoeltoegankelijk?

Jazeker, de hele locatie is toegankelijk voor rolstoelers; ook het dakterras is gedeeltelijk toegankelijk met een rolstoel.

Is de locatie met het OV bereikbaar?

Kan ik mijn fiets en auto parkeren?

Jazeker, er is meer dan genoeg gratis parkeerplek beschikbaar.

Is er een laadpunt voor elektrische auto’s

Op het terrein van Inspyrium zijn vier Ecotap oplaadpunten aanwezig én één Ecotap snellader. Een laadpunt reserveren is helaas niet mogelijk.

Waar kan ik het beste overnachten in Cuijk?

Er zijn verschillende opties voor overnachtingen in Cuijk en de nabije omgeving. Hier zijn enkele suggesties voor accommodaties die je kunt overwegen:
  • Van der Valk Hotel Cuijk: Dit hotel ligt in het centrum van Cuijk en biedt comfortabele kamers en moderne faciliteiten. Het is gunstig gelegen en op korte afstand van het Inspyrium.
  • Hotel Taurus: Gelegen in het centrum van Cuijk, biedt dit hotel betaalbare kamers en een gastvrije sfeer. Het ligt op loopafstand van winkels, restaurants en het treinstation.
  • Hotel Manna: Dit boetiekhotel bevindt zich in het nabijgelegen Nijmegen, op ongeveer 15 minuten rijden van Cuijk. Het biedt stijlvolle kamers en een uitstekend restaurant. Hoewel het iets verder weg is, is het een goede optie als je op zoek bent naar een luxere accommodatie.
  • Bed and Breakfasts: Er zijn verschillende bed and breakfasts in en rondom Cuijk die een charmante en huiselijke sfeer bieden. Dit kan een goede keuze zijn als je op zoek bent naar een meer persoonlijke ervaring.

Wij adviseren om vroegtijdig een reservering te maken, aangezien er vanwege de beurs veel vraag is naar accommodaties.

Beursdagen

Mogen honden naar mee naar de locatie?

Het meenemen van honden naar de locatie is niet toegestaan, behalve in het geval van hulphonden. Indien je een hulphond bij je hebt, stellen we het op prijs als je dit van tevoren meldt.

Waar kan ik mijn jas laten?

Er is een betaalde garderobe aanwezig op locatie.

Is er Wi-Fi op de locatie?

Ja, er is Wi-Fi aanwezig op de locatie.

Kan ik pinnen en contant betalen?

Bij de organisatie is het alleen mogelijk om met pin te betalen voor de entree en merchandise. Voor de garderobe dient contant te worden betaald. De standhouders bepalen zelf welke betaalmethoden zij accepteren bij hun stand.

Is er een plattegrond?

Bij aankomst zijn er geen beursplattegronden beschikbaar ivm duurzaamheid. We zullen wel de plattegrond op meerdere plekken laten terugkomen en voortijdig op de website publiceren.

Is er mogelijkheid tot Eten en drinken op de locatie?

Op de locatie is een foodplein aanwezig waar je eten en drinken kunt kopen. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen en te nuttigen in en rond de locatie. Een eigen waterfles meenemen is wel toegestaan. Je kan gratis water tappen bij het speciale Dopperpunt in het Inspyrium.

Waar kunnen gevonden voorwerpen worden gemeld?

Gevonden voorwerpen zullen door de organisatie verzameld worden. Je kunt je melden op locatie bij de organisatie of later via info@nordic-days.nl.

Kan het zijn dat ik gefotografeerd of gefilmd wordt tijdens de beurs?

Ja, dit is inderdaad mogelijk. We maken film- en fotomateriaal voor promotiedoeleinden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Welkom

Nordic Days – 28 & 29 oktober 2023