Nordic Days 19 & 20 oktober 2024

Veelgestelde vragen

Beurs informatie & Tickets

Wanneer is Nordic Days?

Nordic Days vindt in 2024 plaats op zaterdag 19 en zondag 20 oktober. De openingstijden op beide dagen zijn van 10:00 – 17:00u.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen?

Wat leuk! Meld je hier aan met je e-mailadres.

Hoeveel kost een ticket?

Een ticket voor volwassenen (vanaf 18 jaar) kost €14,50 p.p. en een ticket voor kinderen tussen de 10 en 17 jaar kost €7,50 p.p. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang.

Let op: dit geldt voor de eerste editie in 2024. 

Waar kan ik de tickets kopen?

Tickets kun je kopen via onze website. Koop je ticket hier.

Kan ik een ticket aan de deur kopen?

Ja, dat kan zeker. Een ticket aan de deur kost voor volwassenen (vanaf 18 jaar) €15,50 p.p. en een ticket voor kinderen tussen de 10 en 17 jaar kost €8,50 p.p. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang.

Wat zijn de openingstijden?

Nordic Days is op zaterdag 19 en zondag 20 oktober en is op beide dagen geopend van 10:00 – 17:00u.

Krijg ik mijn geld terug als de beurs onverhoopt toch niet doorgaat?

Restitutie van geld is alleen mogelijk in het geval van bijzondere omstandigheden waarbij de beurs niet kan plaatsvinden en de organisatie zelf besluit tot annulering. Helaas kunnen we geen geld teruggeven in geval van overmacht veroorzaakt door overheidsbesluiten of nationale rampen.

Waar kan ik mijn vragen stellen?

Je kunt je vragen mailen naar info@nordic-days.nl. Omdat team Nordic Days dit event voorbereidt naast hun gewone werk, zijn zij telefonisch niet bereikbaar. Een bel afspraak inplannen kan via de e-mail.

Toegankelijkheid

Is het evenement rolstoeltoegankelijk?

Jazeker, de hele locatie is toegankelijk voor rolstoelers; ook het dakterras is gedeeltelijk toegankelijk met een rolstoel.

Is de locatie met het OV bereikbaar?

Kan ik mijn fiets en auto parkeren?

Jazeker, er is meer dan genoeg gratis parkeerplek beschikbaar.

Is er een laadpunt voor elektrische auto’s

Op het terrein van Inspyrium zijn vier Ecotap oplaadpunten aanwezig en één Ecotap snellader. Een laadpunt reserveren is helaas niet mogelijk.

Waar kan ik het beste overnachten in Cuijk?

Er zijn verschillende opties voor overnachtingen in Cuijk en de nabije omgeving. Hier zijn enkele suggesties voor accommodaties die je kunt overwegen:
  • Van der Valk Hotel Cuijk: Dit hotel ligt in het centrum van Cuijk en biedt comfortabele kamers en moderne faciliteiten. Het is gunstig gelegen en op korte afstand van het Inspyrium.
  • Hotel Taurus: Gelegen in het centrum van Cuijk, biedt dit hotel betaalbare kamers en een gastvrije sfeer. Het ligt op loopafstand van winkels, restaurants en het treinstation.
  • Hotel Manna: Dit boetiekhotel bevindt zich in het nabijgelegen Nijmegen, op ongeveer 15 minuten rijden van Cuijk. Het biedt stijlvolle kamers en een uitstekend restaurant. Hoewel het iets verder weg is, is het een goede optie als je op zoek bent naar een luxere accommodatie.
  • Bed and Breakfasts: Er zijn verschillende bed and breakfasts in en rondom Cuijk die een charmante en huiselijke sfeer bieden. Dit kan een goede keuze zijn als je op zoek bent naar een meer persoonlijke ervaring.

Wij adviseren om vroegtijdig een reservering te maken, aangezien er vanwege de beurs veel vraag is naar accommodaties.

Beursdagen

Mogen honden naar mee naar de locatie?

Het meenemen van honden naar de locatie is niet toegestaan, behalve in het geval van hulphonden. Indien je een hulphond bij je hebt, stellen we het op prijs als je dit van tevoren meldt.

Waar kan ik mijn jas laten?

Er is een betaalde garderobe aanwezig op locatie.

Is er Wi-Fi op de locatie?

Ja, er is Wi-Fi aanwezig op de locatie.

Kan ik pinnen en contant betalen?

Bij de organisatie is het alleen mogelijk om met pin te betalen voor de entree en merchandise. Voor de garderobe dient contant te worden betaald. De standhouders bepalen zelf welke betaalmethoden zij accepteren bij hun stand.

Is er een plattegrond?

Bij aankomst zijn er een paar grote beursplattegronden beschikbaar. Het is een duurzame keuze om de plattegronden niet meer los te printen en uit te delen. Er zullen ook QR-codes zijn zodat je de plattegrond in 1x op je telefoon kan krijgen. Uiteraard delen we deze ook van tevoren op de website.

Is er mogelijkheid tot Eten en drinken op de locatie?

Op de locatie is een foodplein aanwezig waar je eten en drinken kunt kopen. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen en te nuttigen in en rond de locatie.

Waar kunnen gevonden voorwerpen worden gemeld?

Gevonden voorwerpen zullen door de organisatie verzameld worden. Je kunt je melden op locatie bij de organisatie of later via info@nordic-days.nl.

Kan het zijn dat ik gefotografeerd of gefilmd wordt tijdens de beurs?

Ja, dit is inderdaad mogelijk. We maken film- en fotomateriaal voor promotiedoeleinden.

Is het te druk op de beurs voor mij als ik hoogsensitief ben?

We hebben feedback gekregen dat de beurs ruim opgezet is en er genoeg natuur buiten en rondom het Inspyrium is, zodat je je makkelijk kan terugtrekken wanneer je het te druk vindt. De daktuin (die met de lift bereikbaar is) is een hele fijne rustige plek waar veel mensen even een eigen plekje vinden. Het Inspyrium bevindt zich in een buitengebied met bijna tot geen bebouwing rondom het pand. Houd er rekening mee dat er buiten husky honden kunnen staan die constant kunnen blaffen.

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Nordic Days nieuws!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Nordic Days wordt met trots ondersteund
door ANWB - samen brengen we de schoonheid
van het Noorden naar jou toe!

Nordic Days wordt met trots ondersteund door ANWB - samen brengen we de schoonheid van het Noorden naar jou toe!

Deelnemen

Standhouders

Welkom

NORDIC DAYS 19 & 20 OKTOBER 2024