Nordic Days 19 & 20 oktober 2024

STANDHOUDERSLIJST 2023

standhouderslijst 2024

Deelnemers 2024

Deze standhouders zijn aanwezig op Nordic Days 2024! 

Bergans of Norway wordt al meer dan een eeuw gedreven door toegewijde en gepassioneerde buitensporters. We introduceerden en patenteerden de rugzak zoals we die vandaag de dag kennen, een uitvinding die beroemde poolreizigers zoals Amundsen en Scott herkenden en gebruikten op hun expedities. Geen enkele andere fabrikant van outdooruitrusting kan tippen aan onze ervaring in polaire exploratie – of onze ambitie om deze erfenis te delen met de avonturiers van vandaag. Bergans werd opgericht in 1908 en speelt al meer dan een eeuw een belangrijke rol in het Noorse outdoorleven.

High quality outdoor equipment since 1908

Bergans of Norway

Bij Abel reizen bieden wij reizen in Scandinavië aan met focus op natuurbeleving en individuele vrijheid. We geloven dat je meer kunt genieten van vrije tijd door actief de natuur te beleven. Ontdek Lapland in de winter, maak in de zomer een unieke rondreis op de fiets of ontdek de arctische fjorden met een echte expeditieboot. Abel reizen is dé specialist in Scandinavië en we zetten graag onze kennis en enthousiasme in om jouw droomreis te realiseren!

Abel Reizen

Bijzondere foto’s en zijden sjaals van (edel)stenen uit Zuid-Noorwegen en van gekristalliseerde stoffen worden aangeboden. Het zijn foto’s gemaakt met een microscoop. De (edel)stenen komen uit het Fen-gebied. Deze regio staat bekend door een ongewone reeks stollingsgesteenten. Van verscheidene chemische stoffen zijn microscoop foto’s gemaakt.
Door onder meer polarisatie worden de structuren in de stenen duidelijk zichtbaar. De foto’s worden geprint op zijde en via sublimeren op aluminium, dat een uniek effect geeft.

Micrografie

Na het succes van de eerste editie Nordic Days in nieuwe formule, doen we ook in 2024 graag weer mee met veel nieuwe items uit de collectie van Nordberg en Norwool, beiden uit Noorwegen.
Daarnaast zullen we aanverwante winterartikelen hebben als warme wolvilt hoeden, super wollen warme wanten en een ruime keuze aan wollen sokken. Geen zorg dus voor winter 2024....alle producten van ons zijn waterdicht, ademend en vooral warm.

The King's Elephant

Bij Zeetours Cruises adviseren wij u graag over de ideale cruise naar de prachtige Noorse Fjorden, Noordkaap en het fascinerende IJsland. Vertrek vanaf Nederland inclusief reisbegeleiding, Cruise All Inclusive of kies een van de andere vele opties. Ontdek de meest bijzondere en afgelegen plekken van het noorden tijdens een adembenemende expeditie cruise. Samen met u stellen we graag uw droomcruise op maat samen.

Uw Cruisespecialist

Zeetours Cruises

De Snoepwerkplaats Deventer maakt 100% handgemaakte snoepjes. Deze zijn bereid met natuurlijke ingrediënten en gemaakt volgens een oud Deens ambacht. Van de basis ingrediënten naar het uiteindelijke snoepje vraagt verschillende stappen, maar vooral spierkracht.

Tijdens Nordic Days kan je live zien hoe de snoepjes gemaakt worden; echt de moeite waard om even te stoppen en te bewonderen hoeveel liefde en kracht er in deze snoepjes komt te zitten. Vergeet niet te komen proeven!

De Snoepwerkplaats

Inspyrium, Cuijk

19 & 20 oktober 2024

Ontdek het betoverende Scandinavië op Nordic Days! Mis het niet – koop nu je ticket en beleef het ultieme Noordse avontuur!

Bestel hier
je tickets!

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Nordic Days nieuws!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Nordic Days wordt met trots ondersteund
door ANWB - samen brengen we de schoonheid
van het Noorden naar jou toe!

Nordic Days wordt met trots ondersteund door ANWB - samen brengen we de schoonheid van het Noorden naar jou toe!

Deelnemen

Standhouders

Welkom

NORDIC DAYS 19 & 20 OKTOBER 2024